Gå vidare till innehåll

30 dagar att tänka på 🤍

Kontakta oss

Byt ut och returnera

Returpolicy

Vi har en 14 dagars retur policy, vilket innebär att du har 14 dagar på dig från och med att du mottagit produkten att begära en retur.

För att din retur ska vara giltig måste din produkt vara i samma skick som när den mottogs, oanvänd, med lappar, och i dess originalförpackning. Du behöver även ditt kvitto eller köpebevis.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på info@ecomswedenia.se Om din retur godkännes kommer vi att skicka en fraktlapp samt instruktioner för hur och var du kan skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att vi först har mottagit en returbegäran kommer ej godkännas.

Du kan alltid kontakta oss angående retur på info@ecomswedenia.se

 

Skadade varor

Vänligen inspektera din vara när du mottagit den och kontakta oss direkt om varan är defekt, skadad eller om du har fått hem fel produkt så att vi kan identifiera problemet och ställa det till rätta.

 

Undantag / varor utan returrätt

Vissa typer av varor kan inte returneras, så som förgängliga produkter (exempelvis mat, blommor, eller växter), specialtillverkade varor (specialprodukter eller personliga varor), och hygienartiklar (så som skönhetsprodukter). Vi mottar inte heller returer av farliga material, antändningsbara vätskor, eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer på rabatterade varor eller presentkort.

 

Byten
Det snabbaste sättet att byta den vara du önskar är att returnera varan du redan köpt, och att du därefter lägger en ny order på dina önskade varor när din retur mottagits.

 

Återbetalning
Vi kommer att meddela dig när vi har mottagit och inspekterat din returvara. Därefter ger vi dig besked på om din retur godkännes. Om den godkänns kommer du automatiskt att få din återbetalning genom betalningsmetoden du använde vid köpet. Vänligen kom ihåg att det kan ta tid för din bank eller kreditkortsföretag att bearbeta och utföra din återbetalning.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Få månatliga tips, de senaste exklusiva medlemserbjudandena och mycket mer!

Beställ nu och dra nytta!

Fri frakt för alla beställningar i hela Sverige

Fråga eller kommentar?

Vår kundtjänst finns tillgänglig 24/7 för att svara på dina frågor.

missnöjd?

Returnera din beställning inom 30 dagar och få dina pengar tillbaka omedelbart.

Säker och pålitlig

Bästa snabbväxande detaljhandeln 2022 - 2.427 recensioner.